Exposities

Hieronder een overzicht van exposites van club en/of clubleden die, komen, nu plaatsvinden of afgelopen zijn

 

Jaap Peeman

exposeert van 4 oktober t/m 29 december in de poliklinieken van het Van Weel Bethesda Ziekhuis in Dirksland. Zie de poster en zijn website.

Wim Weeda - Noordsingel

exposeert in de Remonstrantse Kerk, Voorstraat 35, Sommelsdijk, foto's van de inmiddels gesloten gevangenis aan de Noordsingel in Rottterdam

Open woensdagen 10-12 uur in september en oktober en op afspraak.

Hans Nieuwland

exposeert fotocollages in het gemeentehuis van Hellevoetsluis. Geopend op werkdagen

Fons Kern

exposeert n de Remonstrantse Kerk, Voorstraat 35, Sommelsdijk, foto's met het thema "de schoonheid van Barcelona, gevangen in één dag". Open woensdag 10-12 uur en op afspraak.

van 4 juni tot 1 oktober 2023 met foto's van o.a. Rarekiek-leden Magda Korthals, Sue Goleberg en Ton van der Laan. Zie Pelt.

Kunstkijk 2023

De Rarekiek doet weer mee aan de Kunstkijk in botenloods Atlantica in Stad aan het Haringvliet 17 t/m 23 mei. Openingstijden 11-17 uur. Op alle dagen zijn fotografen van De Rarekiek aanwezig.

Diekhuus - Middelharnis

Vanaf 9 januari exposeert De Rarekiek in de gangen van cultureel centrum Het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 te Middelharnis tijdens openingstijden.

Gemeentehuis Hellevoetsluis

Hans Nieuwland exposeert tot na Kerstmis 24 foto’s uit de serie “Rotterdam anders” in de hal van het gemeentehuis van Hellevoetsluis. 

Remonstrantse Kerk

Voorstraat 35, Sommelsdijk

Diverse exposities leden Rarekiek

Augustus 2022 - Cor Lokker

September 2022 - Hans Groenendijk

Vanaf 6 november 2022 - Marga Jansen. Open op woensdag 10-12u

Kunstkijk 2022

De Rarekiek doet weer mee aan de Kunstkijk in het nieuwe clubhuis de Melishof in Melissant van 26 t/m 29 mei. Openingstijden 11-17 uur. Op alle dagen zijn fotografen van De Rarekiek aanwezig.

Expositie Vrijheid

Na twee jaar uitstel is er van 9 april tot 21 mei 2022 de Expositie "Vrijheid" in Het Diekhuus in samenwerking met "De Reizende dichters" Opening zaterdag 9 april om 14.00 uur te zien tijdens de openingstijden van Het Diekhuus, Zandpad 7 te Middelharnis

Expositie bij Bruna Ouddorp

De Rarekiek exposeert van 14 t/m 27 maart 2022 in de etalage van boekhandel Bruna in Ouddorp.

Henk de Jong

exposeert van1 juli t/m 30 september 2021 in Huis van de Wijk De Oriënt, Kobehof 5, Rotterdam-Oosterflank, met grote prints van zijn LDPE-onderwerpen.

Kunstkijk 2021

De Rarekiek doet weer mee aan de Kunstkijk. In botenloods Atlantica in Stad a/h Haringvliet exposeert de club van 5 t/m 8 augustus 2021. Openingstijden 11-17 uur. Op alle dagen zijn fotografen van De Rarekiek aanwezig.

Lens op de Mens - Pelt (B)

met fotowerk van Rarekiekleden Sue Goldberg en Ton van der Laan. Van 6 juni t/m 30 september 2021

Expositie bij Bruna Ouddorp

De Rarekiek exposeert van 16 tot 30 november 2020 met het thema Nostalgie in de etalage van boekhandel Bruna in Ouddorp.

Henk de Jong

exposeert van 2 t/m 11 oktober in Winkelcentrum De Kopspijkr in Spijkenisse te zamen met anderen. Zie de poster voor meer informatie

Hans Nieuwland

exposeert onder het thema "Rotterdam Anders" in de Remonstrantse Kerk, Voorstraat 35 in Sommelsdijk gedurende maart en april 2020. Tot nader order gesloten.

Leendert (Ben) en Taetske Verkerke

exposeren in‘t Kerkje van Ellesdiek
Ellewoutsdijk. Maart—april 2020. Zie de poster

Vrouwen voor de lens, van zeldzaam tot selfie

Stadsmuseum Woerden, t/m 15 maart. Zie de website.

Kees en Corrie van 't Zelfde

exposeren tot eind december in de Remonstrantse Kerk in Sommelsdijk met foto's van hun pelgrimsreis van Sevilla naar Santiago de Compostella eerder dit jaar. Zie de poster.

Henk de Jong

exposeert van 7 oktober tot 31 december landschap-, natuur- en lpde-fotografie in Huis van de Wijk Gerard Goosenflat, Thomas Mannplaats 150, Rotterdam-Ommoord. Zie de poster

 
De Rarekiek exposeert

in de gang van het Diekhuus met werk van bijna alle leden. De foto's zijn tijdens openingstijden van het Diekhuus tot eind oktober te zien.

Ook exposeert de club met 8 portretten bij Bruna in Ouddorp tot eind oktober..

 
Fotobond

organiseert een landelijke expositie in Huis der Gemeente (publiekshal) Stationsplein 1 Delft met de foto's van de geselecteerden van Foto Nationaal (onder wie Theo Mastenbroek) en het beste van Foto Online en de Bondsfotowdstrijd.

Van: 26 oktober 2019 Tot: 6 november 2019

Theo Mastenbroek

exposeert tot eind december in Rijckehove, Tsjaikovskistraat 1, Capelle aan den IJssel samen met schilderijen van Piet van der Velde. Info: Kunstkring Capelle.

Fons Kern

exposeert Van 3 september t/m 1 december in de Cornelia Stichting te Zierikzee. Kijk hier voor de poster en hier voor de toelichting op de tentoonstelling.

Leo van Kassel

exposeert foto's tot eind 2019 in het Dienstencentrum, Doetinchemsestraat te Middelharnis

6de AV-festival van het westen

Vindt plaats op 5 oktober. Zie de poster.

Expo Wim Weeda

Clublid Wim Weeda exposeert t/m 27 augustus in de poliklinieken van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Zie de poster.

 
Kunstkijk 2019

De Rarekiek doet weer mee aan de Kunstkijk. In botenloods Atlantica in Stad a/h Haringvliet exposeert de club van 30 mei t/m 2 juni. Openingstijden 11-17 uur. Zie ook de poster. Op alle dagen zijn fotografen van De Rarekiek aanwezig.

v